Тазгодишното Рождество идва със Сръчко – предмети на изкуството ще зарадват варненци

banner-fb
Коледен базар във Варна набира средства за онкокоболни деца
September 30, 2016

Тазгодишното Рождество идва със Сръчко – предмети на изкуството ще зарадват варненци

Srachkovarna

 

 

Набират дарения за децата в нужда на Варна – всеки може да направи Коледата им светла и красива

 

В средата на жежкото лято се роди най-новата креативна инициатива във Варна – Сръчко. Това е Коледен базар. От сега трябва да се подготвим за светлия празник в края на годината.

Идеята на коледния базар Сръчко е да даде шанс на хората със златни ръце, които с много любов и фантазия създадат играчки, бижута, украса, коледни картички и много други красиви подаръци. Той ще ги събере на едно място, за да могат всички варненци да зарадват любимите си хора с уникални и неповторими коледни изненади. Освен това Сръчко ще подпомогне българските творци да покажат невероятния си талант пред множество хора.

Желанието на организаторите на Сръчко е да подарят една незабравима Коледа освен за всички участници и гости на базара, а и за децата в неравностойно положение. Ще има специален детски кът, където всеки желаещ ще може да остави играчка. Всеки човек, който познава или знае за семейство в неравностойно положение, може да се свърже с организаторите, предоставяйки данни за контакт със съответното семейство. Единственото условие е семейството да е от град Варна. Със събраните играчки ще бъдат подготвени подаръци за малчуганите, които ще бъдат раздадени на  празника от Дядо Коледа, след специално подготвено от организаторите на Сръчко безплатно представление.

 

За контакти:

Намерете ни в
социалните мрежи

Адрес

Заповядайте в нашият офис

Варна
ул. Капитан Райчо 101, ет. 2
Варна, България

Обадете ни се!

Може да се свържете по всяко едно време с нас на:

телефон: +359 896 231 484

e-mail: office@srachko.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/srachkoc/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *