Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна

banner-fb
Коледен базар във Варна набира средства за онкокоболни деца
September 30, 2016

Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна

banner-fb

Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна. Той ще бъде открит на 1 декември във Фестивалния и конгресен център. Всеки ден до края на месеца жителите и гостите на града ще могат да се докоснат до ръчно изработените невероятни творения на повече от 60 майстори от България.

Коледният базар “Сръчко” ще е най-големият като мащаб, разкриван във Варна. И за разлика от всички останали входът му е безплатен. Това ще е светът на приказките, на Коледа и на коледните чудеса. Ще обедини в себе си магията на ръчно изработените изделия, магията на любовта и магията на добротата.

Ще бъде обособен специален детски кът, където малчуганите ще могат да играят, бягат и лудуват.

И като всяка Коледа и тази няма да мине без чудеса. По време на базара ръце ще си подадат две благотворителни организации – “Карин Дом” и Дом за самотни дечица. За “Карин Дом” ще бъде поставена кутия за събиране на средства. Освен това отново за малчуганите от “Карин Дом” са подготвени куп изненади и забавления. На 13 декември децата ще бъдат заведени на театър, а след това лично Добрия старец ще ги посети и с думите: “Деца имам подаръци за Вас”, ще ги изненада.

За децата от другия социален дом е предвидена специална територия, където те да представят и продават своите творения. Дядо Коледа е подготвил много изненади и за тях.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/srachkoc/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *