Коледен базар във Варна набира средства за онкокоболни деца

Srachkovarna
Тазгодишното Рождество идва със Сръчко – предмети на изкуството ще зарадват варненци
July 5, 2016
banner-fb
Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна
November 21, 2016

Коледен базар във Варна набира средства за онкокоболни деца

banner-fb

Няколко благородни каузи ще си подадат ръце по Рождество Христово във Варна.

Това ще се случи на коледния базар “Сръчко“, чиято цел е да открие хората със златни ръце, които с много любов и фантазия създават играчки, бижута, украса, коледни картички и много други красиви произведения на изкуството.

Благотворителното е, че всички ние – варненци, ще можем да зарадваме любимите си хора с уникални и неповторими коледни изненади, но и ще подпомогнем българските творци да покажат невероятния си талант пред множество хора.

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bbОрганизаторите на „Сръчко“ се свързаха с представителите на фондация „Артон“.

Беше избран специално предназначен за тях дву квадратов щанд, където ще бъдат изложени всички творения на малчуганите от фондацията. Неправителствената организация ще събира средства за онкоболните деца в България, продавайки ръчно изработените творения на малчуганите.

 

karindom_logo_bgПо време на коледния базар, организаторите са предвидили и място за фондация „Карин дом“. Една от каузите на събитието ще бъде и да подпомогне програма “Ранна интервенция” на Карин дом, която е насочена към бебета и малки деца от 0 до 3 години. Посетителите на коледния базар ще имат възможност да се включат и подкрепят Карин дом като за целта ще има дарителска кутия и информационни материали за дейността на фондацията в близост до детския кът, предвиден за забавление на най-малките гости на базара. Освен това около Рождество Христово организаторите на „Сръчко“ са предвидили и куп изненади за малчуганите от „Карин дом“. Те ще могат да посетят специално организирано за тях безплатно куклено представление, след което на излизане от залата изненадите за децата продължават, като ще бъдат посрещнати от Дядо Коледа, който ще им раздаде предварително подбрани и опаковани подаръци.

Коледният базар „Сръчко“ ще се проведе от 1-ви до 31-ви декември 2016 г. във Фестивалния и конгресен център – Варна. Базарът е посветен изцяло на ръчно изработените творения, където над 50 изложители ще зарадват посетителите с куп изненади и изключителни творения. За всички малки посетители организаторите са предвидили специален детски кът с аниматори, много изненади  и Дядо Коледа който ще е там още от първия ден на базара!

 

Нека заедно да направим една магическа Коледа!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/srachkoc/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *